Всички категории
EN

Информация

Начало> Информация

ЗА НАС

Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd. (Green Star) е компания, която предоставя напълно биоразградими материали, PLA продукти и системни решения, основана от екип от експерти и лекари от Центъра за изследване на биоматериали на добре известен университет в Китай .

Продуктите имат отлична биоразградимост и физични свойства на оригиналните полимерни материали, които могат да заменят обикновените нефтохимически пластмасови продукти. Компанията непрекъснато обновява и обогатява своята продуктова серия, която може да се използва широко в опаковането на селскостопански, хранителни, за изхвърляне на отпадъци, фармацевтични, електрически уреди и ежедневни нужди.

С мисията „Помогнете за намаляване на глобалното замърсяване с пластмаса и насърчаване на зеленото развитие в света“, нашият екип за научноизследователска и развойна дейност продължава непрекъснато да обновява и следва стриктно производствените стандарти. Всички наши продукти са преминали индустриалните стандарти за компостиране, сертифицирани от европейския TUV и американския BPI. Не само имат превъзходна производителност, но и имат несравними предимства при намаляване на потреблението на енергия и емисиите на въглероден диоксид (CO2). Нашите продукти са навлезли успешно на пазарите на Китай, САЩ, Италия, Германия, Канада, Япония, Финландия, Франция, Бразилия и други страни. Търсенето на задграничните пазари остава огромно.

НАШАТА ФАБРИКА

ЕКИП НА ФИРМАТА